14 november 2015
08:30

Referat

Referat: Hovslätts IK P00 - Hovslätts IK P01

Match mot våra 00-er i serie Röd 3 som vi vann med 11-6 (4-1, 2-2,5-3). Det var en härlig match att titta på, full fart, fysiskt spel, en del grymt snygga mål och dessutom spännande. Vi är ju kompisar vid sidan om, men det märkte man inte av under matchen, men så ska det väl vara när det är match. Stundtals riktigt fysiskt spel (kanske ibland med glimten i ögat) och bra av domarna att stävja detta.

Motståndarna startade med full press mot oss och vi var kanske inte riktigt beredda på det, de tog således ledningen med 1-0. Men i mitten av perioden kom vi igång ordentligt och gjorde 4 raka mål fram till pausledning 4-1. När vi sedan direkt i andra gör 5-1 kände man att detta kunde nog rinna iväg. Lite jämnare spel därefter och efter två perioder leder vi med 6-3, fortfarande rätt stabilt. Men i inledningen av sista fick de nya krafter och stänker in 3 snabba mål fram till 6-6!! efter ca sex minuter. Vad händer? Spännande! När de sedan strax därefter drabbas av en utvisning gör vi 7-6 och sedan rinner det iväg ordentligt fram till seger 11-6.

Vi får känna oss nöjda och vi tror (hoppas) att även 00-erna känner sig relativt nöjda också.